Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Лакатския „ИЗВОРО“ втори на турнира по футбол в Бов (ГАЛЕРИЯ)

Този уикенд /18-19 юни/ на стадиона в Гара Бов се проведе турнир на малки врати, част от мероприятията организирани по случай тазгодишните празници на селото.

В борбата за купата се впуснаха 21 отбора от цялата община, а от Гара Лакатник те бяха 4 – Лакатник 1, Лакатник 2, Лакатник 3 и ИЗВОРО.

Въпреки горещината футболистите бяха неуморни като слънцето и и в двата дни дадоха всичко от себе си, за да се позабавляват и поспортуват. Разбира се, жегата надделя и предвид, че срещите бяха по-скоро приятелски на почивките всички гости на турнира се разхлаждаха със студена бира, две, три… 🙂

И четирите отбора от Лакатник се представиха добре първия ден от турнира и се класираха за директните елиминации на следващия ден. В неделя /19-ти/ първи надпреварата напуснаха Лакатник 3. Останалите 3 отбора стигнаха до четвъртфинал. Жребия отреди там да се изправят един срещу друг два лакатски отбора  – ИЗВОРО и Лакатник 2. Момчетата от ИЗВОРО надвиха съперника с 6:1 и се класираха за полуфинал, където срещнаха Миньор Томпсън, които също бяха отстранени от нахъсаните ИЗВОРО.

Финалът беше между отборите на Гадните джиджовци и ИЗВОРО. Свогенци триумфираха с купата след 4:0, а лакатските лъвове останаха втори, следвани от Бовъ.