Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Своге клекна пред Драгоман

 

Своге стартира сезона успешно, но във втория си мач за шампионата загуби с красноречив резултат. Макар и с Христо Йовов в състава си, „шоколадите” не успяха да се противопоставят на съперника.
Първото полувреме действието се развиваше в средата на терена, имаше няколко атаки за Драгоман, но вратарят на гостите се намеси адекватно. Около 25-та минута резултатът вече бе открит в полза на домакините, голмайстор – Димитър Иванов. При резултат 1 на 0 футболистите се оттеглиха на почивка.

Христо Йовов - ФК Своге
Христо Йовов – ФК Своге

Второто полувреме и двата отбора започнаха нахъсано. Своге търсеха обрат и успяха да се наложат първите 15 минути, но Димитър Иванов отново се разписа, и като че ли уби ентусиазма им. Той стана герой на мача, след като вкара 4 от 5-те попадения за отбора си.

Мартин Зафиров - ФК Драгоман
Мартин Зафиров – ФК Драгоман

Последните минути на срещата бяха изцяло под контрола на Драгоман, който стоеше по – добре на терена. Влезлият като резерва , с номер 2, футболист на домакините оформи крайния резултат 5 на 0. В редиците на „зелените” се завърна и Мартин Зафиров, който миналия сезон претърпя операция.

 

 

Краен резултат: ФК Драгоман – ФК Своге – 5:0