Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Младежки еко лагер с. Очин дол

Разположен в бившата сграда на училището в село Очин дол (община Мездра) и е изграден по проект „Изпълнение на дейности за устройство и управление на Природен парк „Врачански Балкан”.

Базата разполага с 32 спални места, както следва: 1 стая с 2 легла, 1 стая с 4 легла, 3 стаи с 6 легла и 1 стая с 8 легла. Всички стаи са със собствен санитарен възел.  В базата не се предлагат хавлии за баня и комплекти за лична хигиена! 

В сградата има кухненско помещение и оборудвана зала за занимания (екран, мултимедия, лаптоп).

Има възможност за организирано хранене на групи.

Сградата може да се използва целогодишно за провеждане на зелени училища, открити уроци, лагери, семинари и други инициативи за младежи и ученици.
Дирекция на Природен парк „Врачански Балкан“ предлага 2 и 5 дневни образователни програми, свързани с екологията и биоразнообразието.

Считано от 01.10.2022 г нощувката в базата е 15.20 лв. на човек в вкл. туристическа такса.  За ползване само на залата без нощувки се заплаща наем от 30.00 лв на ден.При настаняване се заплаща депозит от 50 лв., който ще се връща при напускане на базата, при условие, че няма повреди и базата е почистена.

Базата е категория Хостел, една звезда.

 

източник: https://vr-balkan.net/bg/mladezhki-eko-lager-s-ochin-dol

снимки: https://www.facebook.com/profile.php?id=100046564465672

Информация

Галерия