Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ендуро Гарванец – Приятелска Среща

This event has ended

По традиция с настъпването на есента е време и за ежегодната доза B04 във Врачански балкан. И тази година имаме удоволствието да ви поканим да покараме и да се забавляваме по пътеките над с. Згориград. Не спираме да поддържаме и подобряваме трасетата, добавяйки нови елементи и линии.
Програмата предвижда каране по общо 6 етапа (пътеки) с обща дължина 27 км, като два от тях ще бъдат специални етапи и ще могат да се карат по двойки във формат с лек състезателен характер (по-скоро като игра). Какво ще рече всичко това?

Във всеки от двата дни ще има по три етапа, като първият от тях ще е специален. Това означава няколко неща. Първо, качването до него ще е на самоход, за да може участниците да загреят и да се понапънат малко. Второ, ако желаят, участниците могат да се групират по двойки, образувайки отбори. На тези двойки им се засича време за преминаване на етапа, като идеята е по-този начин по-смелия и умел участник да „помага“ на другия да преодолее по-лесно трудните секции, водейки го уверено през тях. Който не желае да се включи в тази закачлива надпревара, може да се спусне индивидуално и без времеизмерване. Качванията към следващите два етапа (които не се явяват специални) за всеки от дните, ще бъде с МПС-та, а карането по тях ще е без времеизмерване и напълно свободно.

 

Повече за събитието